Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

The KOBE ATHENS TOUR

Η εταιρεία μας τοποθέτησε το δάπεδο SPORTCOURT, στο γήπεδο που κατασκευάστηκε αποκλειστικά για το event και το "THE KOBE ATHENS TOUR" by Nike.
http://www.youtube.com/watch?v=-at2-ytOjEk

Το πρωτοπορικό για τα ελληνικά δεδομένα δάπεδο της αμερικάνικης εταιρείας SportCourt, κατάφερα να μαγντίσει το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού.
Στην Ελλάδα μέχρι και σήμερα έχουν κατασκευαστεί γηπεδάκια 3χ3 με το δάπεδο της SportCourt, για ιδιωτική αλλά και επαγγελματική χρήση . Η τελευταία μας τοποθέτηση έγινε το περασμένο μήνα στο νησί της Καλύμνου. Ο πελάτης μας θέλησε να εκμοντερνήσει τiς ήδη υπάρχoντες εγκαταστάσεις του με το γήπεδο μπασκετ 3χ3.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε και εσείς πληροφορίες για το δάπεδο της SportCourt, απευθυνθείτε στα γραφεία μας και θα σας αποστείλουμε άμεσα τεχικές προδιαγραφές και τα επίσημα πιστοποιητικά που κατέχει από όλες τισ παγκόσμιες ομοσπονδίες όπως FIBA, FIVA, FUTSAL.  

Οι φωτογραφίες αναρτημένες είναι από την τελευταία σχετικά τοποθέτηση της SportCourt στους Ολυμπιακούς Αγώνες Nέων στη Σιγκαπούρη. Επίσης, εκείνη τη περίοδο η FIBA το επισημοποίησε ως το επίσημο δάπεδων των Ολυμπιακών Αγώνων για εξωτερική χρήση.

   

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου